fbpx

De ce noi

De ce sa alegem maximsite?

Pentru ca vei primi un MAXIM de rezultate din potentialul afacerii tale.

home_hosting_icon_1

Sigur

Siguranta lucrului bine facut.
home_hosting_icon_2

Stabilitate

Daca facem toate aceste lucruri de ani de zile, maine nu ne putem apuca de altceva.
home_hosting_icon_3

Suport tehnic

La noi nu vei fi taxat niciodata pentru o casuta de email in plus.
home_hosting_icon_4

Solutii complete

Creare, Administrare, Mentenanta si Dezvoltare

Ce face MaximSite ?

Cand ai deschis siteul nostru ai navigat direct la pagina de preturi, nu la pagina despre noi, nu e asa ?

Noi suntem mai diferiti. Practic toti suntem diferiti, fiecare are un fel de a munci, fiecare meserias are sculele lui, criteriile lui. Rezultatele poti fii asemanatoare intre doi meseriasi dar niciodata identice 100%. Am evitat sa folosim in siteul nostru de prezentare cuvinte tehnice precum ( hosting, marketing digital, update, html, Analytics, Ads, etc ). Daca stii in totalitate ce sunt toate acestea, nu esti un potential client al nostru si iti recomandam agentiile mari unde vei plati sume mai mari, pentru ca mai departe te descurci, ca doar le cunosti nu ?.

  • Clientii mai multumiti ca oricand.
  • Satisfactia rezultatului garantata.
  • Mentenanta si suport.
  • Termen de productie: 1 ora - 5 zile.
  • Folosim doar unelte premium.

Desi MAXIMSITE este nou, pana acum noi ne-am servit doar clientii din orasul nostru. In ultima perioada cererea siteurilor a explodat si am creat maximsite.ro pentru a ajuta si alte afaceri din Romania. Din cei 14 ani de experienta acumulati, ultimi 9 ani sunt axati in proportie de 90% pe comertul al magazinelor online. Am considerat ca acest profil este in plina dezvoltare, de viitor si de pus umarul la treaba. Cautam persoane care isi doresc performanta, care ne inteleg sfaturile si le pun in practica si care ne apreciaza munca.

Hai sa facem impreuna un succes din brandul tau

Vei gasi la noi sfatul potrivit pentru o eficienta maxima pe internet. Daca vrei sa te prezinti util sau ai cateva sute sau mii de produse la vanzare, alaturi de noi vei avea o eficienta maxima.